Обучения

За да подпомогнем обучителния процес и по-конкретно обучаваните в него, ние и наши партньори разработваме електронни обучителни материали /текстови, видеоуроци и тестове/,  които са представени по модерен, ясен и близък до мисленето на учениците начин.

Тези уроци са в сферата на различни изучавани дисциплини в съответните класове /български език и литература; математика; физика и др./, както и уроци за това как да се учи, как да се повиши мотивацията за учене, как да четем и учим по-бързо и по-ефективно.

Допълнителна информация

Постепенно ще разширяваме обема на тези учебни материали, както и учебните дисциплини. Ще се опитаме в кратък срок от време да обхванем целия учебен материал от 5 до 12 клас, а след това – от 1 до 4 клас.

Сигурни сме, че предоставените безплатни уроци ще подпомогнат учениците за по-добро и задълбочено разбиране на учебния материал.

Изберете Вашия пакет учебни материали от дадените по-горе!

Ако желаете индивидуално или групово обучение НА ЖИВО по някоя от дисциплините /БЕЛ, математика, физика, рисуване и др./, ОБАДЕТЕ СЕ на тел. 088 723 9186

Запознайте се с учителите

Нашите учителите са нашия капитал и най-ценен ресурс!
Запознайте се с водещите ни преподаватели:

Лили Йонкова

Лили Йонкова

Преподавател по БЕЛ

 

Лили Йонкова е дългогодишен преподавател по БЕЛ, базов учител в СУ "Св. Климент Охридски". Преподава и в СПГЕ "Джон Атанасов". Нейните ученици постигат много високи резултати на изпити и матури.

Йосиф Каменов

Йосиф Каменов

Преподавател по БЕЛ

 

Йосиф Каменов е дългогодишен базов преподавател по български език и литература към катедра „Методика” на СУ „Св. Климент Охридски“  с отлични резултати в подготовката на зрелостници за матурата по БЕЛ и на кандидат-студенти по БЕЛ за Софийския университет и УНСС.

Милена Гошева

Милена Гошева

Преподавател по Математика

Старши учител по математика и физика в СПГЕ "Джон Атанасов". Има първа професионално-квалификационна степен и дългогодишен стаж в подготовката на ученици за НВО и за матура с отлични успехи.

Отзиви

6 години по-късно!!!

“Това нямаше как да се случи без Вас, господин Каменов!”

Обща снимка от абсолвентския бал на вече дипломираните юристи Ваня, Йоана, Наско, Бенислав, Вилиян, Ромил, бивши курсисти на нашия Център за кандидатстудентско обучение, подготвяни от нашия прекрасен преподавател по литература Йосиф Каменов!

Абсолвенти, специалност Право в СУ - 2017 г.

Sed a purus sed nunc sagittis posuere. Etiam imperdiet nibh ut ex ullamcorper molestie. Mauris pellentesque augue turpis sed porttitor.

-Име Фамилия

Адрес

София, ул. Кюстендил №21, ет.4

Телефон

088 723 9186

Имейл

info@studios-foundation.com

Share This