Нашата мисия ИЗКУСТВО

Друга основна мисия на Фондация „Студио S” /освен образованието/ е популяризиране на българското изобразително изкуство в страната и по света и подпомагане на талантливи български художници.

Нашите цели

Чрез изграждане и популяризиране на уеб платформа/сайт за представяне и менажиране на съвременни български художници, както и подпомагане на реализацията на произведенията им /картини, скулптури, пана, керамики, текстил и др./, както и място за комуникация на художници от всички страни; привличане на ценители на съвременното българско изкуство за подпомагане на каузата ние постигаме поставените си цели и мисия.

В секция „ХУДОЖНИЦИ” публикуваме списък с художници, подредени по азбучен ред. 
В тази секция  всеки художник е представен с име, кратка творческа биография и отделен PDF файл, който съдържа част от творчеството му. Вижте секция ХУДОЖНИЦИ

Стремим се да популяризираме творчеството на българските художници и дизайнери, както и да подкрепяме млади талантливи творци.

В секция „ИЗЛОЖБА”  всеки месец представяме чрез виртуална галерия един автор с последната му колекция творби. Вижте секция ИЗЛОЖБА .

Адрес

София, ул. Кюстендил №21, ет.4

Телефон

088 723 9186

Имейл

info@studios-foundation.com

Share This