За учениците

Мисията ни е да възпитаме общности от млади хора с широки културни интересни, солидни знания, умения и компетенции и високи морални устои, водещи до успешно представяне на всички предстоящи им изпити, което да осигури основа за бъдеща, успешна професионална кариера на граждани на глобалния свят

Повече информация за учениците

За да постигнем нашата цел ние организираме много семинари и уебинари за ученици от всички възрастови групи, с които искаме да ги подпомогнем да решат проблемите, с които се сблъскват повечето от тях в процеса на обучение.

Сигурни сме, че освен дефицити в областта на образованието, подрастващите изпитват такива и в духовната свера.
Затова сме разработили обучение по добродетели, което провеждаме всяка неделя сутрин през учебната година под формата на уебинари. Всяка неделя разглеждаме по един добродетел. А добродетелите са общочовешки като: смелост, честност, уважение, доброта, любов, ученолюбие, трудолюбие, организираност, целенасоченост и др.

В други уебинари разглеждаме теми, свързани с обучителния процес като: как да учим по-бързо, по-лесно и по-ефективно; как да се държим по време на устно изпитване, за да получим по-висока оценка и много др.

От дома си, пред компютъра, можете да научите много полезни неща и да придобиете, практикувайки ги, навици на успешни хора. Вижте по-долу предстоящите уебинари и се регистрирайте за тези, които желаете:

Обучение по ДОБРОДЕТЕЛИ

Обучение по ДОБРОДЕТЕЛИ

Всяка неделя от октомври до края на учебната година от 9.30 до 10.00 ч. провеждаме уебинари по обучение по добродетели.

Да притежаваме добродетели като смелост, честност, уважение, доброта, любов, ученолюбие, трудолюбие, организираност, целенасоченост и др. , съчетани с високи културни интереси, знания и умения, ни прави граждани на глобалния свят. Започнете неделния ден с нещо позитивно!

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА УЕБИНАРИТЕ!

Други УЕБИНАРИ

Други уебинари за ученици

Много други полезни за учениците уебинари ще намерите в секция За Родители. За да не се повтаряме, Ви насочваме към тази секция, където повечето, ако не и всички уебинари са полезни и интересни и за Вас, драги ученици.

Разбира се, регистрацията за всички уебинари трябва да направят родителите Ви, ако Вие не сте навършили още 18 години.

Вижте и другите уебинари в секция За родители.

Другите ни семинари

За родителите

 

За учителите

 

За децата

 

Адрес

София, ул. Кюстендил №21, ет.4

Телефон

088 723 9186

Имейл

info@studios-foundation.com

Share This